Tilaa ripset

1. Maksa haluamasi ripset (Ota kuva/screen shot kuitista jos maksat tilille ja lähetä se linda@halme.eu) 2. Täytä alla oleva lomake huolellisesti  3. Jää odottelemaan pakettia :) 

Ripsimallit

Kaikki mallit 23,60€ sis. postikulut. Samoilla postikuluilla tulee kahdet ripset. Jos tilaat kolmet tai enemmän, postikulut 5,90€.  Maksa kätevästi MobilePaylla 0408282306/ Tmi. Linda Halme.

Maksaessasi verkkopankissa, lähetäthän ystävällisesti kuitin maksustasi os. linda (at) halme.eu, jotta tiedämme maksun tulevan ja saamme ripset nopeasti matkaan. Tilinumero: FI1580002012910641 Linda Halme 

Käyttöohjeet 

Magneettiripset ovat erittäin kevyet ja helppo asentaa. Niitä voidaan käyttää useita kuukausia.

Käyttöohje:

1. Irrota ripset varovasti rasiasta! Tee haluamasi silmämeikki ja lisää ripsiväri. Ripsivärin ansiosta omat ripset eivät ole niin liukkaat ja asennus on helpompaa.

2. Aseta ylempi ripsinauha, jossa magneetit ovat alapuolella omien ripsiesi päälle. Katso ylös ja koita olla räpyttämättä. 

3. Vie alempi ripsinauha/-tupsu alakautta mahdollisimman lähelle silmää. Näin magneetit kiinnittyvät toisiinsa.

Poisto: Magneetteja liikutetaan kevyesti vastakkain sormien välissä, jolloin ne irtoavat toisistaan. Älä revi magneetteja, muuten omia ripsiä voi irrota tai magneetit irrota ripsistä! 

Puhdistus:

Voit puhdistaa ripsiä kevyesti öljyttömillä meikinpoistotuotteilla tai pelkällä vedellä,  käsittele magneetteja varoen. 

© 2020 Meikkitaiteilija Linda Halme 0408282306 linda@halme.eu 
Luotu Webnodella
Luo kotisivut ilmaiseksi! Tämä verkkosivu on luotu Webnodella. Luo oma verkkosivusi ilmaiseksi tänään! Aloita